Leverandører

Luminators underleverandører er valgt ut fra kvalitet og at de utfyller hverandre. Pr. i dag har vi agentur for følgende hovedleverandører:

Imperial er en større polsk produsent av belysningsutstyr, hovedsakelig for næringsbygg. Produksjonen er i stor grad prosjektbasert med kundetilpasninger.

Reggiani er en italiensk produsent av belysningsutstyr med vekt på interiørdesign og funksjonell belysning for en rekke områder. Flere av produktene kan brukes både ute og inne.

Tronix er en nederlandsk produsent av armaturer for næringsbygg. Tronix har rask levering og er særlig konkurransedyktig på pris.

Wibre er en tysk produsent av solid belysningsutstyr med høy IP klasse. I tillegg til at produktene egner seg for belysning under vann, kan de benyttes i fuktig, varmt og klorholdig klima over vann.

Hoffmeister er en tysk produsent med særlig vekt på løsninger for avansert belysning, eksempelvis for museer.

Sill er en tysk produsent eid av Hoffmeister. Produktene fra Sill er robuste og særlig egnet for belysning av fasader, broer og større uterom.

ENSTO er et finsk industrikonsern som produserer belysningsarmaturer og koblingsutstyr. De leverer produkter innenfor industri-, kontor- og utendørsbelysning.

Grupo MCI er en spansk produsent av belysningsutstyr med vekt både på interiør og eksteriør belysning.

Leipziger Leuchten er en tysk produsent av solide armaturer for belysning av gater og byrom. Bedriften er kjent for god produktdesign.

© Copyright - Luminator AS